vineri, 11 februarie 2011

Invitatie expozitie:

DanaArtGallery va invita la expozitia "DOR DE VIU" a artistei Ramona Stanca Virtosu care va expune sculptura in lana, la Teatrul Masca (Bld. Uverturii 70-72, sector 6, Bucuresti) in perioada 14.02. - 07.03.2011. Vernisajul va avea loc in data de 19.02.2011, incepand cu orele 17.00.

Expozitia face parte dintr-o serie de evenimente menite sa marcheze implinirea unui an de la lansarea proiectului DanaArtGallery si beneficiaza de sustinerea Teatrului Masca, a companiei Murfatlar, firmei Rembrandt Graphic Center, a site-ului Hopa-Sus precum si a partenerilor media: SensoTV, Sapte Seri, Igloo Media, Port.ro, Metropotam, Casa Mea, Modernism, Vernisaje.ro, 4arte, ArtActMagazine, Calendar Evenimente, Pr Wave, Acasa.ro, e-Voila, Glare Magazine, Artboom, Art Business, Observator Cultural si Neaparat.ro.

Ramona vorbind despre conceptul artistic al expozitiei: "Caut sa dau o noua viata fibrelor naturale, vii, precum lana. Personajele si obiectele de decor ce iau astfel nastere pastreaza legatura cu insusi locul de unde provine sursa de inspiratie. O data cu miscarea "ECO", moderna de altfel, acestea vin sa reintroduca un strop de natural in viata noastra. In plus, personajele care sint inspirate din regnul animal capata adeseori gesturi si expresii umane, chiar elemente de costum. Imi place sa cred ca lucrarile mele sunt vii."




Cateva imagini gasiti pe blogul meu: http://www.ramonesdesign.blogspot.com/